Mlody Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witam mam 16 lat i trenuję siatkówkę. Na SW trafiłem jakiś rok temu gdy obejrzałem filmy Bar Brothres, które mnie zachwyciły. Przez ten rok co jakiś czas ćwiczyłem choć z marnym skutkiem bo brakowało mi motywacji, choć i tak poprawiłem trochę swoja siłę bo na początku nie mogłem zrobić 10 pompek a teraz zrobię koło 30 ale o tym może kiedy indziej Więc chcę wziąć się siebie i poprawić swój wygląd i wytrzymałość Zarejestrowałem się na tym forum aby mieć motywacje do działania i nie zapominania o tym co należy robić. Teraz chcę znale?ć jakiś odpowiedni plan ćwicze? dla mnie i po układania go w ciągu dnia bo wiadomo szkoła + klub. Mam nadzieje że dacie mi jakieś rady na początek i jeszcze raz witam wszystkich! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axip Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witaj ! Rozejrzyj się po forum, a na pewno znajdziesz cenne wskazówki Motywacji i wytrwałości życzę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Siemanko, wskazówek i porad jest tu mnóstwo. Jeżeli zostaniesz z Nami to na pewno dużo osiągniesz. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcc1997 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witam, dobrze trafiłeś, ja też nie mogłem znale?ć w sobie motywacji, a po wejściu na tą stronę i obserwowaniu innych użytkowników po prostu muszę robić kolejne treningi i jest fajnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Witamy, motywację u nas znajdziesz na 100%. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Witam Cię serdecznie, czyli jednak widzę że SW nawet daje dużo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts