Mlody Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam mam 16 lat i trenuję siatkówkę. Na SW trafiłem jakiś rok temu gdy obejrzałem filmy Bar Brothres, które mnie zachwyciły. Przez ten rok co jakiś czas ćwiczyłem choć z marnym skutkiem bo brakowało mi motywacji, choć i tak poprawiłem trochę swoja siłę bo na początku nie mogłem zrobić 10 pompek a teraz zrobię koło 30 ale o tym może kiedy indziej Więc chcę wziąć się siebie i poprawić swój wygląd i wytrzymałość Zarejestrowałem się na tym forum aby mieć motywacje do działania i nie zapominania o tym co należy robić. Teraz chcę znale?ć jakiś odpowiedni plan ćwicze? dla mnie i po układania go w ciągu dnia bo wiadomo szkoła + klub. Mam nadzieje że dacie mi jakieś rady na początek i jeszcze raz witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axip Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj ! Rozejrzyj się po forum, a na pewno znajdziesz cenne wskazówki Motywacji i wytrwałości życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Siemanko, wskazówek i porad jest tu mnóstwo. Jeżeli zostaniesz z Nami to na pewno dużo osiągniesz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam, dobrze trafiłeś, ja też nie mogłem znale?ć w sobie motywacji, a po wejściu na tą stronę i obserwowaniu innych użytkowników po prostu muszę robić kolejne treningi i jest fajnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witamy, motywację u nas znajdziesz na 100%. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam Cię serdecznie, czyli jednak widzę że SW nawet daje dużo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi