Patryk94 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Witam Wszystkich. Mam na imię Patryk, mam 19 lat mieszkam w Pieszkowie (nie daleko Lubina/Legnicy). Waszą stronę wraz z forum znalazłem niedawno. Od 3 lat ćwiczę (sporty siłowe i siłownia), od nie dawna dzięki koledze zacząłem uprawiać Street Workout. Powiem szczerze, że na początku myślałem "eee drążek, pompki..pff wolę siłownię", ale jak zobaczyłem co on potrafi zrobić to aż mnie w ziemię wryło :D od ponad miesiąca chodzę z nim na regularne treningi, tak sobie to wkręciłem, że nie mogę się doczekać kolejnych treningów :D Myślę że wraz ze swoją motywacją i z waszymi poradami za jakiś rok może półtora też będę potrafił zrobić tak zwaną "flagę" i nie będzie to 3 sekundowy pokaz do zdjęcia :P Mam nadzieję że podołam i będę mógł się tu kiedyś pochwalić swoimi osiągnięciami. Tak że niech moc będzie ze mną i z wami Pozdro Patryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Witaj z Nami to za dwa miesiące zrobisz flagę. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk94 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 hehe chciałbym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mekso Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Siema, serio flaga nie jest trudna. Wystarczy chcieć i dążyć do tego. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcc1997 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Powodzenia życzę i czekam aż będziesz mógł pochwalić się osiągnięciami :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Witam Cię serdecznie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts