AdrianQQ Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jestem Adrian. 15 lat :D. Na siłownie chodze 3 miesiące. Nie pije tyle samo czasu. Od niedawna ćwicze SW. Mam ścisłą diete ;d Sam ryż warzywa i kasza gryczana :D (no prawie) Jestem z Rumi urodzony w Wejherowie . Singiel ;D To chyba na tyle ^.^ Gaspar Zielarz jak byście moje fb chcieli xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witamy;) Z nami to planu dotrzymasz! Hm, nie jestem ekspertem w tym temacie, ale nie za młody jak na siłownię;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianQQ Napisano 27 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Jo tam ;D im wcześniej tym lepiej hehe mam po ojcu :D 60 kg na klate wyciągam :D Suplementy biore. Obecnie Crea9Xtreme ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ludzkie ciało rozwija się do 21 wieku, także nie powinno się go zbytnio obciążać (przede wszystkim chodzi mi o kręgosłup). Za suplementami nie przepadam, bo po co faszerować swoje ciało nie wiadomo czym, już i tak chemia jest w każdym, spożywczym produkcie, więc po co jeszcze do tego dokładać. Wiem, że wiele osób zaczynających w tak młodym wieku wymiata za kilka lat między innymi z ciężarami, ale do wszystkiego trzeba dorosnąć. Gratuluję wyniku, bo ja tyle bym nie podniósł obecnie, bo nie ćwiczę na siłowni. Chociaż nie ukrywam, że ławeczka w garażu sprawiłaby mi ogromną radochę. Masz zupełnie przeciwne myślenie do mojego, ale co kto lubi. Ja mam swoje myślenie i żebyś nie zrozumiał mnie ?le, nie narzucam go. Motywujemy każdego także jesteśmy z Tobą. Pozdrawiam nowego Kolegę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Powiem Ci AdrianQQ, że zacząłem w Twoim wieku z siłownią, ćwiczyłem kilka miesięcy i teraz niby biorę 110kg na klatę, ale co z tego jak ciągle mnie plecy bolą jak coś chcę zrobić. W naszym wieku zdecydowanie lepszą opcją jest Street Workout :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Suple są niby od 18 roku życia. :D Witaj u Nas. :D Efekty widzisz po tej odżywce? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witaj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Po nazwie wnioskuje ze stosujesz kreatynke :D Jabłczan czy mono? Ja w takim wieku bym nie zaczął Tak czy inaczej witamy na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi