Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witajcie, od dłuższego czasu obserwowalem ta strone, aż w koncu sam sie wziąłem za sw. Przedtem cwiczylem pół roku na siłowni. Mam 16 lat, 181cm wzrostu, waze 74kg. Obecnie ko?czę pierwszy tydzie? ćwicze? i jestem zadowolony. Gdybym jeszcze znalazł jakis fajny placyk we Wrocławiu to by bylo wybornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witaj. :D Mini placyk możesz zrobić gdzieś u siebie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Na to bym potrzebowal wiecej czasu i pieniedzy, ale z tym narazie slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Teraz jeszcze cwicze na silowni i tam mam duzo klatek poreczy itp. ale tak sobie pomyslalem, ze jak znajde cos na powietrzu to nie bede musial placic za silownie no i chyba lepiej sobie na dworze pocwiczyc, co? :D no moze o tej porze roku nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 siemanko dobrze zrobiłeś, za młody na siłke jesteś nie ma nic lepszego od 10 stopniowej pogody, deszczu i treningu. Wtedy czujesz, że naprawdę robisz to co uwielbiasz Ja mam zamiar ćwiczyć nawet przy -20 które będą pewnie tej zimy. Tylko teraz na wypłatę zaopatrzyć się w jakiś dobry dresik, bielizne termoaktywną i szykować się na zimę ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ja to się nie mogę doczekać treningu w zimę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jak narazie cwicze sw na siłowni i nie narzekam, ale gdybym nie mial do niej dostepu to bez problemu wyszedl bym na dwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Na złom, kup kilka rurek i zrobisz poręcze :D i będziesz miał własny placyk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 trzeba miec gdzie postawic, pelno pijakow chodzi i od razu by mi wszystko zawineli :D W sumie mam kolo domy jakis plac zabaw i jeszcze w lesie sa jakies drabinki o ile dobrze pamietam, musze sie przejsc poogladac te miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 A w domu takie stojaki byś mógł postawic albo w piwnicy :D a drążek to rozporowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 no w sumie tak tez mozna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Miło poznać:D Też bym chciał mieć taki sprzęt, ale jednak nie ma tak dobrze. Poszedłem do sklepu ogrodniczego i kupiłem porządny kij i się go przymocowało w garażu. Wszędzie można trenować choćby place zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Dla chcacego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jak ktoś chce to potrafi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 żebyście wiedzieli, tylko wkurza mnie, że byle kto może sobie takie coś wypracować i potem cwaniakuje i myśli, że jest nie wiadomo kim, bop umie coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Takich ludzi się nie zmieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 No ja mam tak samo. Jak patrze na niektorych chlopakow na silowni jak sie zachowuja to sie w duchu z nich smieje. Ja zawsze jedtem jaki jestem i nie musze przed nikim zgrywac cwaniaka bo i tak wiem ze sa wieksi ode mnie i jest ich calkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale za jakiś czas żaden nie zrobi tak jak Ty. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Uwielbiam to uczucie kiedy ja potrafie cos czego inni nie potrafia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To jest to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Crazy Monkey- Dokładnie gdyby wszyscy byli wysportowani i dobrzy w SW to by nikt nie był. Nie chcę, żeby była jakaś ogromna moda na to, bo lubię mieć tylko coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Tez tak mam, ale i tak ostatnio zachecilem mlodszego kolege do sw i trenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale jak się inni za to wezmą, to My już będziemy na konkretnym poziomie, a wtedy będą się mogli ewentualnie uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Chcę, żeby ktoś mnie za jakiś czas docenił i szanował.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Więc pokaż, że potrafisz coś osiągnąć w SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi