Kavkaz Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 http://www.kfd.pl/omlet-kulturysty-kuchnia-kfdpl-159974.html/ co sądzicie żeby takiego omleta na śniadanie zjeść tylko zamiast odżywki białkowej dać gainera bo ma sporo węglowodanów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 "można go śmiało stosować o każdej porze dnia" - także myślę że na śniadanie również :D zamiast odżywki dałbym np. 50g twarogu chudego i do tego ewentualnie gainer, spróbuj, zobacz czy będzie ci smakowało bo chyba głównie chodzi o to aby było smacznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 jesteście pewni że te odżywki są aż tak potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nie są, bez odżywek też można. Ale skoro już ma zakupioną to niech korzysta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Kupiłem ją jak ćwiczyłem kulturystykę ale całej nie zjadłem to teraz będzie z niej pożytek ale właśnie dziś zrobiłem tego omleta i był zajebisty dałem tego twarogu chudego i płatów owsianych i jak się upiekł to polałem go oliwą z oliwek i dałem trochę miodu i było eleganckie polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corss18 Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Hehe spróbuje ;D zobaczymy może mi tez podpasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 spróbuj :D tylko nie wiem czemu ale jak wymieszałem to miałem rzadkie ale jak się upiekł to wyszedł profesjonalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Zamiast marnować odżywkę polecam zapoznać się z moim przepisem: Maddog napisał(a): Omlet Białkowy by Maddog v2 (bez odżywki białkowej!) Co będzie potrzebne? 4 jaja Garść płatków owsianych (ok. 20-30 gr) Kakao o zaniżonej zawartości tłuszczu Twaróg chudy Jak to zrobić? Na początek wrzucamy 4 białka jaj, do tego dorzucamy 100gr twarogu chudego, ok. 20-30gr płatków owsianych (garść) oraz pół łyżeczki kakao o zaniżonej zawartości tłuszczu. W między czasie nagrzewamy patelnie. Ważne jest aby wylać odrobinę zdrowego oleju np. ryżowego na patelnie i rozsmarować go ręcznikiem papierowym po całej powierzchni dzięki czemu pozbędziemy Ci się nadmiaru oleju. Składniki które wrzuciliśmy miksujemy na jednolitą masę po czym wylewamy ją na rozgrzaną patelnię. Dalsze czynności już znacie. Po usmażeniu możemy posmarować omleta masłem orzechowym (0 kcal) jak ktoś lubi. Ja właśnie go jem bez żadnych dodatków smakowych i równie dobrze smakuje. Chciałbym dodać, że taki omlet jest zajebistą alternatywą dla osób które nie mają odżywki białkowej którą powinno się dodać do tego omleta, bo zamiast niej dodajemy właśnie twaróg chudy który i tak jest nieco lepszy niż odżywka białkowa ponieważ teraz ten omlet zawiera mniej węgli oraz tłuszczu a posiada tyle samo białka co w omlecie z odżywką. Wybór należy do Was, smacznego! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 no ale w tej odrzywce jest więcej węglowodanów niż białka a jak się tam troche jej doda to zawsze coś więcej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A na co Ci nadmiar węgli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Znaczy no wiesz ja staram jeść dobrze ale nie zawsze dam rade więc jak dodam odrzywki to się akurat to uzupełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 I myślisz, że nadmiar węgli Ci w tym pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Chłopie ja robię tego omleta 2 razy. w tygodniu może 3 razy jak mi się uda. A nie 3 razy dziennie więc o co ci chodzi jak mnie nie lubisz to nie komentuj to co ja dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zadałem Ci normalne pytanie, we? wyluzuj chłopaku. Same węgle w diecie, to nie wszystko. Chciałem Ci pomóc, ale jak Ty w ten sposób mi odpisujesz, to ja umywam ręce. Tylko potem nie wracaj na forum z płaczem, że nie masz efektów w treningach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 To ci mówie jem tego omleta 2-3 razy w tygodniu a nie mam tam samych węglowodanów co prawda sporo tam jest węgli ale one też chyba są potrzebne. Tylko że ja mam szybki metabolizm i jem dość dużo ale wage mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Czyli w tym przypadku "dużo" to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ręce mi opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 no to muszę jeszcze więcej jeść żeby przytyć bo chce nabrać masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ...chyba tłuszczowej. :D Sądzisz, że jak będziesz więcej jadł, to przybierzesz na masie? Poczytaj jak przymasować w dziale odżywianie. Opisałem tam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ale chodzi mi o jedzenie takie dietetyczne ryż mięso warzywa i takie tam jeszcze i bede sie staral co 3 godziny jesc zobacze jak mi to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 A za kogo Ty mnie masz? :P Mi też chodzi o jedzenie dietetyczne. Opisałem jak przymasować w dziale odżywianie. Czytanie nie boli. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nom :D a tu kazdy leniwy haha :D wlasnie robie wpis do swojego dziennika co bylo ze mna nie tak xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Masz rację węgle są ważne, ale za dużą ich porcja będzie oblewala Cię tłuszczem, a tego chyba nie chcesz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 tak? To spróbuj zalać się tłuszczem jedząc ryż warzywa i owoce :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 29 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ScyTher, uwierz mi, że znam osobę która jadła praktycznie sam ryż i zalała się tłuszczykiem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi