arti662 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Siemanko, mam na imię Artur i pochodzę z Bartoszyc. ćwiczyłem KB ale niestety sekcja upadła i od tego czasu strasznie się rozleniwiłem, dlatego postanowiłem (wreszcie) ruszyć tyłek sprzed kompa i wziąć się za siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witaj w ekipie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everloy Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Siemanko nie wymiękaj a zobaczysz że to się opłaci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinio Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Im nas więcej tym lepiej, możesz na nas liczyć co do motywacji itp. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witaj na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witaj, długo trenowałeś KB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti662 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 jakieś dwa lata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 29 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Siema, no to ładnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jakiś stopie?, albo udział w zawodach zaliczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti662 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 7 stopie?, byłem na mistrzostwach polski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 To nie?le;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi