LcNWorkout Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Czesc jestem nowy interesuje się tym sportem już dłuższy czas ale postanowiłem rzucić siłownie i zacząć to ćwiczyć na poważnie. Mam na imię Damian mam 18 lat Starczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Siema :D z tej strony też Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Swiezak wita swiezaka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Siema;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witamy, witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi