Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam, mam dla Was propozycje zabawy w wolnych chwilach. ;p Bawiłem się w Hakera i wykradłem hasło do Banku U-T. Niestety jest ono zakodowane. ;p A wygląda tak: BTCUROZKARYOBW ZSBECTYEFLOHXTOA Nie wiem co to jest za kodowanie, ale wiem, że kto odgadnie szyfr to zdobędzie z banku pule punktów. Pierwsza osoba: 1500pkt Druga osoba: 1000pkt Trzecia osoba: 500pkt Rozszyfrowane hasło, należy przesłać do mnie na PW, żebym mógł sprawdzić czy rozkodowany szyfr działa. Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Bern! :P Uduszę Cię! :P Ty nienażartyyy draniuchu! :P Kopaaa masz! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Hahah ejj za co?? :D :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Hahah ejj za co?? :D :* Ty dobrze wiesz! :D Wrrr. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Mrrrr! :* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Mrrrr! :* :D Ić stont! :P Koniec spamu! :D A Baaaatuś wiesz może co będzie jeśli ja mam 3 propozycję? Zbiorę wszystko! Łaaaa! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Bardzo dobrze zbieraj zbieraj! :D Później mi pożyczysz huehue :* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 wtf z tym? hasło jest powiązane ze sportem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Poszło, mam nadzieję, że zdążyłem :D Jeśli wysłałem poprawne, to wiedz Dominiku, że zajeło mi to 45 sek : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No to wyniki: Bern (17:29) - 1 miejsce Gralu (17:36) - 2 miejsce Angie (17:50) - 3 miejsce Gratuluję złamaliście bankowy szyfr do punktów. ;D Odpowiedź to: Workout Athletes (co druga litera i czytamy od tyłu) ;D //Edit Wasze konta zostały już zaktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 haha :D hajs musi się zgadzać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Haha graty Gralu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Haha graty Gralu :D Tobie graty, byłeś pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Musiałem przepisać na kratkę żeby załapać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Musiałem przepisać na kratkę żeby załapać :D Ja zrobiłam to samo! :D fuck! No 3 miejsce zawsze coś! :D POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 E to co wy tak słabo??? Ja od razu, przeczytałem i uśmiech bo już hasło widziałem :P Kolorek zmieniłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Ja zrobiłam to samo! :D fuck! No 3 miejsce zawsze coś! :D POzdrawiam Nie marudź! :* Brawo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Gratuluję Wam wszystkim jeszcze raz. ;D Każdy sposób dobry, byle skuteczny. :D Mam kolejną grę, ale to już jutro. ;p Coś za łatwo Wam poszło.. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Właśnie sam mi sie zmienił :D Dynloth takie mogą być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Takie zabawy mi też pasują :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi