Tomson Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam wszystkich postanowiłem do was dołączyć :D O sobie mogę powiedzieć, że jakiś czas temu trenowałem na siłowni teraz przerzuciłem się na uliczny trening. Myślę, że dołączenie do takiej społeczności doda mi jeszcze więcej motywacji do działania . Pozdrawiam Tomson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witaj w ekipie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hejo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam i powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raci70 Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam Witam coraz nas więcej i prawidłowo więcej pyta? więcej odpowiedzi więcej postępu i motywacji w każdym z nas same + . Powodzenia Tomson powodzenia wszystkim życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Powodzenia kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi