Szycha Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cześć jestem Kamil . ćwicze już sporo czasu na siłowni , ale dziś postanowiłem rozpocząć swoją przygode na Workout. Pozdrawiam Administracje i ogólnie pozdroo wam :P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Kurcze zrobiłem dwa temty ajćć Sorki za SPAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witaj na pokładzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witamy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raci70 Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam :D Jak cwiczyłeś na siłce to masz łatwiejszy start z SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witaj kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi