Anonim Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Siemanko guys and girls. :D Nazywam się Paweł, mam 17 lat, trenuje streeta 5 miesięcy około. Znam raci'ego70 polecił mi stronę. (Wstawie zdjęcie jak będę w domu:}) Pozdrawiam wszystkich. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raci70 Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam na pokładzie :D Mam nadzieję że ci się spodoba ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 powitac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Heja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witaj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Siema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Hejo, witamy w ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Siema! Chyba chłopaki i dziewczyny miałeś na myśli, bo takich słów jak guys and girls nie ma w języku polskim... Także w razie pyta? wal śmiało i powodzenia w treningu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi