Bula Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich jestem tu nowy jak widać :D. Mam na imię Mateusz, mieszkam w okolicach Poznania i mam 17lat. Od niedawna zacząłem się interesować Street Workout . Moje zainteresowanie to sport że tak można powiedzieć jednym słowem , biegam praktycznie od 4klasy podstawówki aż do teraz, lubię się przemęczać i ogólnie ćwiczyć. Jestem na etapie początkującym i mam nadzieje że na tym się nie zako?czy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj :D To czy Twoja "kariera" się nie zako?czy na etapie początkującym, zależy już wyłącznie od Ciebie :D Powodzenia w treningach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj , trzymamy kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj na pokładzie. życzę dużej motywacji i sukcesów! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj, życzę owocnych treningów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 no owocne raczej chyba będą :D trzeci dzie? treningu i już mocne zakwasy są ;/ ale wiem że dobrze ćwiczenia robię, bo gdybym ?le robił to raczej nic by mnie nie bolało lub kontuzje bym złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jak boli, to rośnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1234562 Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 siema tez jestem tutaj od niedawna takze nie jestes sam :D od dzisiaj zaczyna sie 5 tydzien mojego treningu mozna powiedziec ze duzo sie podciagnalem ale zadowolony bd dopiero jak dobrze i prosto zrobie front lever (jak dla mnie to jest najtrudniejsza rzecz sw :D) teraz zaczynam nauke przejscia z handstand na lokcie i w druga strone do tego salto w tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ja najpierw taki miesięczny trening robię żeby nabrać siły że tak napisze no i potem będę brał się do roboty tzn bede próbował nauczyc się "flagi ludzkiej" no i potem coś w stylu pompek na samych rękach tyle że w poziomie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Siemka:). Powodzenia... Biegacze zawsze wytrwają w swoich postanowieniach, jeśli im mają pomóc w osiąganiu wyżyn sportowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi