dudi Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich Mikołaj z tej strony. mam 25 lat może trochę pó?no na zaczęcie treningu ale mam nadzieje ze dzięki wam troszkę uda mi się "rozruszać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witaj :D Nigdy nie jest za pó?no aby zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witaj, rozruszasz się na pewno z naszą pomocą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 dzięki za miłe przyjecie. Grałem 7 lat w siatę. Po czym niestety ale moje łapy nadawały się do operacji.. Strzelająca łopatka i to obie. tak że nie siłownia itp niestety były przez jakiś okres nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witaj, wrócisz do sporu pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi