ACAB Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Siema mam na Imie Marcin mam 16 lat, pochodze z Biłgoraja (Podkarpacie) troche trenowałem na siłce i zaciekawiłem sie street workout. Usłyszałem o waszej stronce no i tu wyladowałem. Mam prośbę napisałby mi ktoś trening żeby robić te wszystkie ewolucje w street workout. A najbardziej chcialbym sie nauczyc stawania na rekach :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Witamy w ekipie! ukladanie planow treningowych z tego co wiem jest aktualnie wstrzymane ale mozesz podejrzec plany innych uzytkownikow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcfinn Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 witamy w ekipie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 @Rufii -Układanie planów nie jest wstrzymane, tylko płatne 10 zł Witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szklanek23 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Siemka:). Stanie na rękach możesz zacząć od stania na głowie w trójnogu, w oparciu o ścianę. Po pewnym czasie przechodzisz do stania na rękach przy ścianie ( wykonując "kruka", jeśli nie kojarzysz tego ćw., to odp). A dalej to sam jestem ciekaw, co będzie:D. Ale już powoli łapie równowagę wymaganą do stania na rękach bez podparcia. Powodzenia;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts