ACAB Napisano 3 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Siema mam na Imie Marcin mam 16 lat, pochodze z Biłgoraja (Podkarpacie) troche trenowałem na siłce i zaciekawiłem sie street workout. Usłyszałem o waszej stronce no i tu wyladowałem. Mam prośbę napisałby mi ktoś trening żeby robić te wszystkie ewolucje w street workout. A najbardziej chcialbym sie nauczyc stawania na rekach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 3 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witamy w ekipie! ukladanie planow treningowych z tego co wiem jest aktualnie wstrzymane ale mozesz podejrzec plany innych uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 witamy w ekipie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 @Rufii -Układanie planów nie jest wstrzymane, tylko płatne 10 zł Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Siemka:). Stanie na rękach możesz zacząć od stania na głowie w trójnogu, w oparciu o ścianę. Po pewnym czasie przechodzisz do stania na rękach przy ścianie ( wykonując "kruka", jeśli nie kojarzysz tego ćw., to odp). A dalej to sam jestem ciekaw, co będzie:D. Ale już powoli łapie równowagę wymaganą do stania na rękach bez podparcia. Powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi