Collins1996 Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Siema wszystkim jestem Krystian jestem z Radomia cwiczę od 2 miesięcy codziennie drążek . hantle pompki itp podoba mi się to coraz bardziej dlatego chce się dowiedzieć czegoś więcej o SW by dalej się rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witaj, na forum się wszystkiego dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukk4asz Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Siemanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No witaj. :D Dynloth jest z Radomia to możesz z nim ćwiczyć. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Siema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi