Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie, mamy zapowied? pierwszego filmu dokumentalnego o Street Workout. Organizatorami projektu jest http://wswcf.org/ i bohater filmu: Dokładnej daty opublikowania filmu jeszcze nie ma. Ja czekam z niecierpliwością na ten dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 oow ciekawe !:P z chęcią bym go obejrzał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Już się doczekać nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Niech sie szerzy zainteresowanie tym sportem! :P Zobaczymy jak wyjdzie filmik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 ja też bym chętnie obejrzał : D No sylwetka u kolesia spoko ale nogi słabo zrobione./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ciekawe jak ten filmik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Filmik z 2012 roku, więc nogi mógł już dawno zrobić :D A dokument będzie pewnie świetny! W ko?cu o SW! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi