david922 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Dawid 21 lat mieszkam w okolicach Chrzanowa (Małopolska). Do tej pory miałem tylko niewielką styczność z kulturystyką i ostatnio zacząłem się interesować SW i oto jestem na tym forum I myślę że zawitam tu na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukk4asz Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel92 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej , wytrwałości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freyah Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 elo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Hej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 hej:) powodzenia w treningach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Siema : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi