karamba Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Jak tam u was przeszlo ? Bo u mnie chata plywa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 U mnie na szczęście ten zwyczaj nie obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 ja rozpocząłem zabawę, pod kościołem, z kumplami oblaliśmy wszystkich ministrantów z podstawówki i pare innych osób : D a tak to na razie się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 *miałam na myśli, że w domu nie obowiązuje, a na podwórku widzę, że dzieci biegają z wiadrami, a ja póki co siedzę w domu. Jak mnie ktoś obleje na dworze to łeb ukręcę :@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 co tak agresywnie ? odświeżysz sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 U Mnie spokojnie i sucho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 u mnei rowniez sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 To nuda :-) mnie obudzila zimna woda :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No u mnie też niestety w tym roku na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Zostawcie komórki w domach :D Na treningu kolega miał 5 litrowy baniak, ale wszystko poszło by przeżyć trening xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 u mnie sucho bo chyba chory jestem: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi