aro400 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Co sądzicie o Januszu Korwin - Mikke? Ostatnio zacząłem śledzić Nową Prawicę i całkiem zachęcająco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcfinn Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 jak bylem piekny i mlody to nawet obstawialem wybory z ramienia jego partii.nie powiem ze glownie dla zarobku;)ma kilka fajnych pomyslow ale imho ogolnie to ...zycze mu powodzenia w zakladaniu monarchii w brazylii.i szerzenia wolnego rynku wsrod indian amazonskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo95 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Janusz to jest janusz.. zbyt szalony,aczkolwiek wiele pomysłów ma trafnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamba Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 uwazam go za najbardziej komicznego polityka bo przy niektorych jego wypowiedziach mozna sie really usmiac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 haha też zacząłem oglądać jego filmiki w internecie, zainteresował mnie swoimi abstrakcyjnymi pomysłami . Przynajmniej mówi o co mu chodzi i idzie go zrozumieć a nie jak tych innych haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro400 Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 No mnie ostatnio też zainteresował, ale z tego co zauważyłem to faktycznie chyba tylko młodzież go popiera xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts