Bezprecedensowy Napisano 3 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 W tym temacie chciałbym wam przedstawić Moje cele odnośnie Street Workout'u, a raczej ćwicze? i technik z, nim związanych :D Dziś mamy 3 maj 2014 roku :D Na początek podam tylko kilka pozycji, lecz z czasem na pewno pojawi się ich więcej :D Każde osiągnięcie celu będę dokumentować filmikiem, bo pisać to sobie mogę, że zrobiłem cuda :D Zacznę od kilku dość prostych (choć nie wszystkich) rzeczy i, gdy już którąś z nich osiągnę to albo dodam większą ilość powtórze? danego ćwiczenia za następny cel albo jakiś inny jego wariant Cele: Pompki: 100 Dipy: 50 Human Flag: 10 sekund HandStand: 15 sekund Podciągnięcia podchwytem: 30 Mógłbym się rozpisać dużo bardziej, ale co za dużo to nie zdrowo :D Skupię się na wstępie na tych 5 rzeczach aby nie zaprzątać sobie głowy zbyt wieloma celami :D Zachęcam pozostałych członków forum do tworzenia własnych tematów z celami! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 3 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Lepiej by było, jakbyś dążył do 30 podciągnięć ale nachwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 3 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Zacznę od kilku dość prostych Chcę zacząć jak najłatwiej i osiągać coraz trudniejsze cele :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 11 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Bezprecedensowy i jaki postęp w wyznaczonych celach ? Ja dziś postaram się swoje cele zmierzyć, bo już pare rzeczy się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 11 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Myślę że wkrótce postaram się któryś z nich osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi