Keidran Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Mam kreatynę, na której opakowaniu jest napisane "EXP 01/2016", co oznaczałoby, że będzie jeszcze długo ważna, ale sama kreatyna ma dziwny zapach. Nie wiem czy to normalny zapach, mi to śmierdzi, a dla mojego kumpla jest całkiem okej. Więc pytanie następujące czy brać taką kreatynę i czy nie odbije mi się to na zdrowiu. Bo chciałbym jeszcze stąpać po tej ziemii, więc wolę zapytać niż potem za 10 lat miałoby się okazać, że przez to zapukam do niebios bram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Każda kreatyna pachnie inaczej. Niektóre faktycznie odrzucają zapachem. Jestem pewna, że jest ok. Jeśli będzie coś nie tak, to Twój organizm da Ci znać po pierwszym użyciu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 musisz mieć rok stażu, minimalnie 6 miesiecy. Ale najbezpieczniej ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 z mojej strony moge dodać, że anaboli nie brałem i nie zamierzam, ćwicze nie w celu wielkiego BB tylko SW i kręcą mnie osiągi w SW, a BB to rzecz drugoplanowa. Nie trzeba wielkiej filozofii do masowania : jem tyle i musze tzn. staram sie nie dopuszczac opcji ze czuje głod i samo sie tyje, a mieso rosnie. Najlepszymi odzywkami są mięsko i serki i tego sie trzymam żarcie to najlepszy anabol, a odkąd zaczalem jesc zdrowiej i wiecej to nie ma zadnego problemu. Polecam wszystkim jesc zdrowo a wszystko będzie ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nie jestem fanem supli, ale z moich wiadomości wynika: Kreatynę możesz brać jak już trochę poćwiczysz, starasz się utrzymać porządną dietę. Mięśnie muszą się przyzwyczaić do wysiłku i większego poziomu regeneracji. Kilka miesięcy, na czysto, a pó?niej możesz się wspomagać . ¦mierdzi, bo do tego jest dokładane kupę chemii, po za tym specjalnie robią jakieś smaczki i zapaszki, żeby było łatwiej połknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 A ja ze swojej strony dodam ze mozesz byc spokojny, od kreatyny nie zapukasz do bram niebios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keidran Napisano 19 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Okej to będę brał. Najpierw siłownia, potem SW... Rok stażu ponad będzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi