Jump to content
Workout Athletes

Kreatyna - brać, czy nie brać ?

Keidran
 Share

Recommended Posts

Mam kreatynę, na której opakowaniu jest napisane "EXP 01/2016", co oznaczałoby, że będzie jeszcze długo ważna, ale sama kreatyna ma dziwny zapach. Nie wiem czy to normalny zapach, mi to śmierdzi, a dla mojego kumpla jest całkiem okej. Więc pytanie następujące czy brać taką kreatynę i czy nie odbije mi się to na zdrowiu. Bo chciałbym jeszcze stąpać po tej ziemii, więc wolę zapytać niż potem za 10 lat miałoby się okazać, że przez to zapukam do niebios bram.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

z mojej strony moge dodać, że anaboli nie brałem i nie zamierzam, ćwicze nie w celu wielkiego BB tylko SW i kręcą mnie osiągi w SW, a BB to rzecz drugoplanowa. Nie trzeba wielkiej filozofii do masowania : jem tyle i musze tzn. staram sie nie dopuszczac opcji ze czuje głod i samo sie tyje, a mieso rosnie. Najlepszymi odzywkami są mięsko i serki i tego sie trzymam żarcie to najlepszy anabol, a odkąd zaczalem jesc zdrowiej i wiecej to nie ma zadnego problemu. Polecam wszystkim jesc zdrowo a wszystko będzie ok !

Nie jestem fanem supli, ale z moich wiadomości wynika: Kreatynę możesz brać jak już trochę poćwiczysz, starasz się utrzymać porządną dietę. Mięśnie muszą się przyzwyczaić do wysiłku i większego poziomu regeneracji. Kilka miesięcy, na czysto, a pó?niej możesz się wspomagać . ¦mierdzi, bo do tego jest dokładane kupę chemii, po za tym specjalnie robią jakieś smaczki i zapaszki, żeby było łatwiej połknąć.