Exclusive_Dosser Napisano 10 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Nie wiem czy to może być kontuzja jak mnie to nie boli ale po ostatnim treningu pokazało mi się coś takiego na plecach. Nie wiecie co to może być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2022 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Hmm ciężko to zdiagnozować, ponieważ przyczyn mogło być kilka. Być może masz jakąś ukrytą wadę kręgosłupa, którą trzeba zdiagnozować, może być to spowodowane złą techniką któregoś ćwiczenia na skutek czego przeciążasz dolną część kręgosłupa, może masz przykurcze w obrębie grupy kulszowo goleniowej czy bioder przez co nie możesz zachować naturalnej krzywizny podczas ćwiczeń. Najlepiej sugerowałbym spotkanie z fizjoterapeutą, a że jesteś z Radomia to mogę Ci polecić mojego fizjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Exclusive_Dosser Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Fałszywy alarm już wiem od czego to jest i to nie jest od ćwiczeń tylko od zassania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 11 minut temu, Exclusive_Dosser napisał: zassania Możesz szerzej opisać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exclusive_Dosser Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 8 minutes ago, Banan said: Możesz szerzej opisać? Lepiej nie ważne że nic mi nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2022 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Super, czyli wszystko pod kontrolą, sprawa rozwiązana. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi