Administrator Dynloth Napisano 27 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Regular push ups Military push ups Decline push ups Wide push ups Hindu push ups Incline push ups Negative Chin Ups Incline Chin Ups Wide Pull Ups Shoulder Width Chin Ups Narrow grip chin ups Close push ups Decline push ups PLYO Pike push ups Clap push ups Olympic Push Up Burpee Lateral Push Up I inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Napisano 27 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja sie zajmę tymi tematami co zacząłem, ale ostatnio trochę w biegu jestem i nie czasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ok, nie ma sprawy, nie śpieszy Nam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi