xterm Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Siema,potrzebuje porady jestem 3 miesiące na redukcji.A zacząłem chodzić na sporty walki Redukcje zaczynałem z waga 91-92kg Bf 23% po 2 miesiącach zeszłem do 15% i dalej lece w dół.w czym leży problem otóż Nie wiem jak zwiekszyc kaloryczność tzn zacząć ją zwiekszac w sposób taki że np:co tydzieñ dodawać 100kalori czy w taki sposób iż np w dni treningowe dodawać 500kcl.Nie chce sie zalać znowu na lato a nie chce wycieñczać organizmu ponieważ trenuje codziennie i trochę osłabiony sie czuje.Pozdro Kaloryczność mam na poziomie 2500 zaczołem od 3200 ucinałem po 250kcl Moja tera¼niejsza waga 80kg Poniedziałek Street workout i wieczorem Mauy thai Wtorek Street workout i wieczorem Mauy thai ¦roda Street workout i Mauy thai Czwartek Street workout Mauy thai Piątek Street workout I MT Sobota Aeroby z koleżkami Niedziela Wolne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 7, 2014 Administrator Report Share Posted June 7, 2014 Witaj, powoli bo trochę nie rozumiem. Byłeśna redukcji skoñczyłeśją i teraz co? Chcesz utrzymać taki BF, czy trochę przytyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xterm Posted June 7, 2014 Author Report Share Posted June 7, 2014 Właśnie taki BF CHCE UTRZYMAÆ,A DZISIAJ ZACZ¡£EM MT niezły zajazd i nie chce być osłabiony.wiec myślę czy jak bym wrzucił 500kcl to czy by mnie nie podlało do tych 2500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 7, 2014 Administrator Report Share Posted June 7, 2014 No to ponownie oblicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne uwzględniając treningi MT. Następnie staraj się spełniać zapotrzebowanie i będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xterm Posted June 7, 2014 Author Report Share Posted June 7, 2014 ok Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts