Planu Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ektomorfik Waga 68 kg Wiek 17 Staz 6 miesięcy (troche silownia , troche workout ) Okej , cwicze juz troche ale bez diety . postanowilem to zmienic i zrobilem sobie rozpiske . To moja dieta na mase . Chce powiedziec zebyscie nie hejtoali tego ze mam malo mięsa w diecie poniewaz nie ogarniam co chwila gotowac i smazyc :D . Nie ma co gadac . Dieta ponizej 6:00 3 jaja , mleko 250 ml , oliwa 2 lyzki ,2 kromki chleba brązowego , banan ,jakis serek homogenizowany albo jogurt 9:00 Ciasteczka owsiane sfd , albo kasza , + kotlety sojowe , jablko 12:30 Lyzka oliwy , 300-400 g ziemniakow , serek wiejski 150-200 g 15:30 Ryz 100 g , kotlet (najczesciej piers ) 2 , shake ( banan jogurt natural. mleko ) , pomidor polowa i polowa paczki waflów ryzowych 19:00 Makaron 120-130 g , kotlet (najczesciej piers ) 1-2 warzywo (pomidor polowa) ,banan, oliwa lyzka 22:00 2 jaja , 2 lyzki oliwy , twarog 100g , kromka chleba brązowego B-170 g WW-500g T - nie liczlem ale chyba sporo Kalorie : 3780 a potrzebuje 3300 wiec + 480 KCAL Okej .To jest moja dieta na mase .Prosze zebyscie ją ocenili . Czy sie nadaje , jesli cos jest nie tak to prosze o poprawe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Daje radę, ale rozpisz sobie zamienniki posiłków bo ci sie przeje. I wyrzuciłbym soję(poczytaj o estro itp związanych z nią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Owner , a czymoglbys mi opowiedziec o tej soi i co moge zamienic za nią ? podaj jakies przyklady PROSZE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Owner, to o czym myślisz mówiąc o soi, to stereotypy i mity. Soja nie zawiera estrogenów, ani związków tym podobnych. Wykryto jedynie substancję w budowie nieco przypominającą estrogeny, ale nimi nie są i nie wiążą się z nimi żadne skutki uboczne. Chętnie to z Tobą przedyskutuję, swoje poglądy mam poparte badaniami, jak będzie trzeba to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Planu- Chodziło mi o to żębyś sobie wymyślił kilka różnych dañ o podobnej/takiej samej zawartości makroskładników. ScyTher- W sumie możesz mieć i rację. Ja i tak nie jadam soi i nie zamierzem, po prostu mam swoje przekonania.(Oczywiście nie zwracam uwagi na teksty "może zawierać sladowe ilości soi") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Czyli dietka pasuje tak :> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi