KarolBike Napisano 27 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Jak spędzacie sylwester? Domówka czy lokal? A może jeszcze inaczej? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2023 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Ja niestety, lub stety pracuję w Sylwestra, więc nie będzie mi dane się pobawić 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 27 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 U mnie wlatuje domóweczka z przyjaciółmi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 27 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Ziomeczek napisał: Jak spędzacie sylwester? Domówka czy lokal? A może jeszcze inaczej? 🙂 U mnie też domówka, a u Ciebie jak? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi