Wąsik Napisano 13 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia Hej jakie suple warto stosować według Was na redukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiavonee Napisano 13 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia Standardowo Kreatyna, Białko, BCAA, ewentualnie spalacze tłuszczu ale nie mam potwierdzonego działania na własnym przykładzie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoter Napisano 14 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia Widzę że nowy rok i powoli zaczyna się rozkminka z redukcją na sezon letni. 🙂 Ja stosowałem Olimp Thermo Speed, na pewno spowodował w moim przypadku zmniejszenie apetytu. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 15 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia Ode mnie taki oto proponowany zestawik: Izolat białka serwatkowego: W okresie redukcji, większa podaż aminokwasów (czyli białka) w diecie może zabezpieczyć przed utratą masy mięśniowej. L-karnityna: Suplementacja L-karnityną może pomóc w przyspieszeniu spalania tłuszczu i zwiększeniu wydolności fizycznej. CLA: Kwas linolowy sprzężony, który może pomóc w redukcji tkanki tłuszczowej poprzez zmniejszenie ilości magazynowanego tłuszczu. Capsimax: Wyciąg z czerwonej papryczki chili, który stanowi źródło kapsaicyny. Przyśpiesza metabolizm oraz zwiększa dziennie zużycie kalorii. Omega 3: Niweluje mikrourazy i dostarcza potrzebne kwasy tłuszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia Oczywiście należy pamiętać, że suplementy diety nie są konieczne do redukcji tkanki tłuszczowej. Jednakże, w okresie redukcji, suplementy diety mogą pomóc w osiągnięciu tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi