thomson Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Siema, wiek 17 wzrost 182 waga 64 Moja ułożona dieta na masę: http://imgur.com/ud4PFvV Proszę o ocenienie mojej diety ;D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jak kalorie i makrosy sie zgadzaja to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 27 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Tak zgadzają się. Tylko jeszcze mam dylemat w sumie mało ważny ale nie wiem czy odzywkę białkową zostawić rano w omlecie lub dać na wieczór czy bez różnicy? Aha i czy moga być tłuszcze ogołotreningowo czy lepiej je wyrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mi się tłuszcze bardziej widzą po treningu.Ja bym wgl tej odżywki nie brał,jak normalnie zjadasz białko.Białko jest tylko po to ABY UZUPE£NIÆ je w ciągu dnia..Myślę,że 2g/kgMC wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 27 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ale zostalo mi 150g tego bialka czyli na jakies 5dni wiec chcialbym je dokonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 A no to już inna sprawa,ja bym brał po treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi