T-man Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Ostatnio mam pewien problem: po dobrym treningu odczuwam kompletne wyczerpanie nawet przez tydzieñ(!). Czy może być to kwestia złej diety, czy raczej przetrenowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 To i to moze byc przyczyną tego co odczuwasz . Pokaż aktualny plan treningowy i diete . Bedziemy działać :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Dietę mam nie najlepszą - jem wszystko, często na szybko, czasami po 8h w szkole nic nie jem, w domu za to wpierdzielam słodycze i inne smieci. A planu jeszcze nie rozpisałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 no to już masz odpowied¼ skąd ten brak siły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekK Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Brak 2 Podstawowych rzeczy a przedewszystkim diety bo plan nie jest najważniejszy ale dieta tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 zmien nastawienie do tego sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi