Tiger Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Miał ktoś z tym do czynienia? Wydaje mi się, że to może być ciekawa opcja np. do utrudnienia pompek. Tylko cena trochę zniechęca :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 (edytowane) Ja miałem kiedyś rozkmine, gdy widziałem na filmiku jak ćwiczą z tym czy nie można teko zastąpić jakimś ekspanderem za 24 czy dętką. Edytowane 14 Lipca 2015 przez Gralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Tylko, że ponoć ekspandery czy dętki mają dużo mniejszą wytrzymałość na rozciąganie. Poza tym tu masz ładnie rozpisane siły oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 No ale aż taki duży narazie nie jesteś, żeby przeciągnąc rękę xD, może i jest rozpisane, ale mi by było szkoda jednak kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Te chyba żebyś na siłke chodził bo w niektórych siłach mają power band. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Myślę, że fajna sprawa, może też pomóc przy ćwiczeniu technik. Co do dętki to może też by się nadała, ale w moim przypadku przy treningu Hefasto zwyczajnie pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi