FarGoo Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Piszcie bo czasami są naprawdę korzystne promocje jeżeli zauważycie w jakiś sklepach ostatnio trafiłem na banany za 1.99zł/kg w delikatesy centrum. A wiadomo dieta jest droga więc może innym się przydać Piszcie o piersiach z kurczaka itp itd. zawsze trzeba korzystać jak skąpa baba z radomia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ej, ej ja jestem z Radomia. Dobry pomysł jak coś znajdę to będę pisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 skąpy Dominik z Radomia haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nie no, skąpy to raczej nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi