Martino Napisano 3 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Siemka Mam takie nietypowe pytanie :) Hoduje ktoś z was modliszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 3 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Modliszki?:o po co sie je hoduje?:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 3 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 A po co się ma psa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 3 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ale modliszka nie szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 I nie zjada kotleta tylko partnera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ja miałem tylko myszy, szczury, i inne gryzonie, ale modliszek nie, natomiast miał je kolega, a co hodujesz je? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 4 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 No właśnie mam zamiar :) Gralu nie zje jak się trzyma osobno :) ale też nie wszystkie gatunki to kanibale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nie zje, póki On nie zrobi swojego ;) If you know what... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Ale przynajmniej piekna smierc xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 4 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Haha czasem to może i nie zdążyć bo zje to przed więc czasem nie piękna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Jak się nie stara to jest kara 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Slawek mistrz xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 xD Z ptasznikami jest to samo, sam widziałem w zoologu jak samica opędzlowała samca xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi