orzech.k Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Jestem Kamil, zacząłem się bawić w Street Workout i szybko mi się spodobało z każdym nowym obejrzanym filmikiem chce mi się bardziej trenować i robić różne figury. Zalogowałem się do was tutaj z nadzieją że będę lepszy, utrzymywał kondycje i że czegoś się od was ciekawego dowiem co mi pomoże. Pozdrawiam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Witam:) z chęcią będziemy Cię wspierać i pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech.k Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Teraz w wakacje będzie ciężko się zmotywować bo sam będę trenował i nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 A to teraz ze znajomymi ćwiczysz? Spokojnie my Cię będziemy motywować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Siema, witamy w rodzinie :) zakładaj dziennik treningowy i wszystkiego się nauczysz :) Umiesz już coś czy zaczynamy kompletnie od początku? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech.k Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ćwiczyłem ze znajomymi już 2 tygodnie(przed tym trenowałem lekkoatletyke wiec w miarę sprawny jestem) Potrafię zrobić wymyk, Muscle upa na jedną ręka na dwie czasami mi się uda (ale oczywiście z bujaniem się ), kapitana zrobię i to chyba tyle : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 oo to coś jest ;P już coś potrafisz ja zaczynałem od uczenia się podciągania bo 2 razy to był max haha ;P także z czasem się nauczysz wszystkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi