Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Siemanko, rodzinko zamawiał ktoś z Was coś z Chin? Słyszeliście w ogóle o tym, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 moi znajomi z tego zamawiali i nie było żadnego problemu. podobno i to nawet niektore podróbki są naprawde przypominające oryginał. jedyny minus, że troszkę sie na paczkę czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No właśnie z jakieś 2-3 tygodnie :) Ale ceny są dobre, ja patrzyłem na powerbank 30000mah z solarem i latarką za 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 takie ceny kuszą, ale czy idzie z tym jakość? chcesz, to ryzykuj ja bym nie katował smartfona chinskim powerbankiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 W sumie to masz rację, zdjąłeś mi klapki z oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ja też bym się trochę bał Czasem człowiek myśli że przyoszczędzi a później wyjdzie to 10 razy drożej jak Ci fona spali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 i wtedy ani telefonu, ani powerbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No patrzcie kurde, w ogóle nie wziąłem tego pod uwagę xD Dobra to już nei biorę xd Chyba, że rękawiczki taktyczne do ASG za 6 zł xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 żebyś uczulenia od takich nie dostał haha! żart! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Dobrze że się skonsultowałeś z rodzinką Takie coś już prędzej xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 xD w sumie jak mam ryzykować jakimiś plamami na dłoniach to chyba też nie chce Dobra to zostało mi ostatnie xd Kamera sportowa, albo H3ken, albo SJ4000 Jak tu mnie zniechęcicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 O kamerkę też bym sobie kupił ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 No powiem Ci że dobra opcja, bo kosztuje 140 zł np ten H3ken z całym zestawem narzędzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Daj jakiegoś linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Łap :D http://s.aliexpress.com/r2IJrMZJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Kuszące kuszące jednak wciąż nie mam zaufania do chińszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Ja niby też ale np ta sj4000 to chwali się dobrze po necie, niektórzy piszą że niektóre aspekty ma lepsze od gopro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Kup na próbę jak będzie fajna to też biorę xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Dominik, kamerka wybuchnie xD A tam narzekacis, ja mam (chyba) chiński telefon a nie narzekam ;) Lenovo polecam, nie tylko laptopy mają xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 No to panowie biorę kamerkę tylko jeszcze wybiorę najlepszą z dostępnych i zobaczymy czy mi nie wybuchnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Nagraj filmik z otwierania, jak wybuchnie to chociaż fejm będzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Jak wybuchnie to nie będzie miał kto wstawic filmiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ktoś Cie znajdzie i wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 No chyba, że tak. Ale nie no ludzie tymi kamerkami nagrywają i jest dobrze, nic nie wybucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Pamiętaj że Ty jesteś inny tłuszczofobie! xD Więc Tobie może wybuchnąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi