Banan Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Eloszka Powie mi ktoś które tłuszcze (roślinne czy zwierzęce) są lepsze i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Mówi się że tłuszcze zwierzęce są gorsze od tłuszczy roślinnych bo jest w nich więcej nasyconych kwasów tłuszczowych. Najwazniensze są niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe. Organizm człowieka nie potrafi ich sam produkować, dlatego muszą być dostarczane w pożywieniu. Mają one działania zdrowotne, zwłaszcza omega-6 i omega-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Mięso, mięso, mięso, mięso... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Zależy jeszcze do czego te tłuszcze, bo na patelke to dobry jest olej kokosowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ogólnie jakie spożywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Do diety jak chcesz tłuszcze uzupełnić to lepiej roślinne, np olej lniany, kielicha walnąć do obiadku i gitara D: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No to dzięki za odpowiedź, próbowałem z tym kielichem ale mało co obiadu na talerz nie zwróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi