Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Siema Rodzinko Robiliście kiedyś badanie na tamicie? Ja robiłem ostatnio, ale gdzieś mi zaginął wydruk jak znajdę to podeślę foto, ale co najważniejsze to zapamiętałem - 11% tkanki tluszczowej. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Nigdy na tym nie robiłem badań bo nigdy nie miałem takiej możliwości A da się jakoś inaczej wyliczyć bf?:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 To w takim razie chyba tylko ja z Bernem się na tamicie warzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi