Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Siemanko ekipa co porabiacie w wolnej chwili? :) Czytacie książki, szlifujecie gwinty, gracie w gry? :) Szukacie inspiracji w sporcie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Ja to lubię sobie połazić po górach, po lesie, poczytać coś fajnego i oglądnąć dobry film No i oczywiście biegi przeszkodowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 To muszę się do Ciebie później zgłosić po jakiś dobry film bo mam ochotę coś obejrzeć ale nie mam pomysłu co. Skoro lubisz łazić tu i ówdzie to może tak jak i ja lubisz survival? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Owszem kręcą mnie takie klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Czyli gry komputerowe raczej odpadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi