Michal Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jakie macie opinie o tym co robi KSW? Jak dla mnie to troszkę żenada że bierze do siebie takie osoby jak Popek czy Strachu.. Co oni sobą reprezentują? Niektózy całe życie trenują i nie będą mieli możliwości walczyc w KSW a oni mieli, za co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Wiesz co tu odpowiedź jest prosta i tylko jedna.. Kasa :) Jestem tego samego zdania co Ty, ale przez to co się dzieję ja już nie oglądam KSW, kiedyś oglądałem od początku do końca każdą galę a teraz już nie i większość osób robi to samo, a jak na tym wyjdą to zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 A ja oglądam i nie mam z tym problemu. Biznes jest biznes ;) UFC ma CM Punka na którego freak fighty całe USA szalało, Brocka Lesnara. Spójrzmy na Rizin, tam tak samo są freaki i ludzie nie mają problemów. Ale witamy w naszym kraju, tu zawsze będzie hurr durr ??? Oczywiście czekam aż KSW zacznie robić mniejsze gale by młodzi zawodnicy mogli się wybić, ponieważ jest to potrzebne. Trzeba zarabiać by ściągać dobrych zawodników. Mam marzenie, że KSW zaczbie robić więcej gaki, wprowadzi drabinke i rankingi z prawdziwego zdarzenia. Ale na to trzeba jeszcze poczekać ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 W sumie ciekawa opcja, myślę, że miałoby to branie i polepszyłoby opinię marki. Pisałeś im o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Gralu, cm punk to taki troche freak moze ale jak lesnar jak w wwe nie byl to w UFC ladna kariere zrobil i w porownaniu do naszych polskixh Freak to lesnar potrafi sie napieprzac wkoncu byl mkstrzem ufc, a taki popek? Strachu? No ja nie wiem co to.. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Ale ja wiem, to maszynki do zarabiania pieniędzy, niestety tylko jednorazowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jaki kraj takie freaki ale pomyślmy jakby nasi jechali na ostrym koksie jak Lesnar to też by się dobrze napieprzali ? W Japoni na gali Gabi walczy z ponad pięçdziesięciolatką i to też dla mnie jest freakfight i co? I rewanż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 No właśnie się zastanawiałem czy nasi bez dopingu lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 No niby to sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Jak powstanie POLADa ??? to się dowiesz czy i kto bierze ;) Przykład USADy jak niektórzy zawodnicy sylwetki zmieniali, teraz można tylko przypuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Hmm tak jak było coś z ruskimi jak organizacja chciała dokumenty o badaniach na doping to jakoś tak się stało że zginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 A na gale Energie Challange poszukują zawodników K1 i mma kobieta vs mężczyzna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Ożesz Ty ciekaw jestem co to wyjdzie z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi