Malwina Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Cześć, mam na imię Malwina, mam 21 lat. Jeśli chodzi o sport to interesuję się gimnastyką akrobatyczną, kiedyś marzyłam o konkursach itd. ale jestem już za stara :D Od roku ćwiczę również pole dance. Ten sport jest czymś co czuję, że chcę rozwijać. Wymaga niesamowitej sprawności i siły, pochłania całkowicie mój wolny czas, ale jestem szczęśliwa kiedy udaje mi się zrobić coś nowego. Jestem zupełnym samoukiem, ale uważam, że dobrze sobie radzę. O street workout dowiedziałam się od jednej z moich idolek w pole dance, która również ćwiczy i jest niesamowita w tym co robi W wolnym czasie lubię jeszcze je?dzić na rowerze i biegać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Hej Malwinko :DD to są twoje plecki? a pole dance piękna sprawa ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 17, 2013 Administrator Report Share Posted July 17, 2013 Witaj, o pole dance nie słyszałem, ale jeśli chodzi o SW to znajdziesz tu wszystko. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts