Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 OLIMP - CarboNox Opis produktu można zobaczyć na stronie producenta: Olimp Supplements. Moja ocena produktu to 4/6. Cena do jakości jest proporcjonalna, smaki są dosyć dobre. W porównaniu do innych producentów znacznej różnicy nie odczułem. Stosowaliście, macie jakieś opinie co do produktu? Zachęcam do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 jakie zastosowanie ma ta odżywka? bo się na tym nie znam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pokrótce: Carbo służy m.in. po to aby uzupełnić glikogen w mięśniach po treningu lub aby dodać energii podczas wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dziękuje :D to stwierdzam, że na razie mi ona jest niepotrzebna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Carbo zazwyczaj stosuje się przy wysokiej aktywności fizycznej, lub w połączeniu z kreatyną, gdyż idealnie razem działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dynloth stosowanie Carbo z kreatyną (mówię tu o szybszym wchłanianiu kreatyny dzieki podaniu razem z nią węglowodanów) to mit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dobrze ze to napisałes, bo właśnie zaczęło mnie to jednak interesować. bo ruszam od poniedziałku z kreatynką :D a sama kreatyna jak sie ma do cwiczen?;> potrzebny jeszcze jest jakis wspomagacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Moim zdaniem sama kreatyna wystarczy, ewentualnie jakiś stock, tyle, że drożej wyjdzie. Co do Carbo z Kreatyną, to napisałem tak bo tak mi doradził doradca sportowy - Jacek Ziółek - Kilkukrotny mistrz Polski w Kulturystyce. Nie wiem, czy mówił to pod względem szybszego wchłaniania kreatyny, czy jednak pod jakimś innym aspektem. Sam swoje pierwsze 3 cykle na suplach robiłem z carb'em i byłem zadowolony. Hmm, ciekawe, chyba o tym poczytam coś więcej, to będę mógł powiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 to póki co będę się trzymał samej kreatyny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Znaczy ja nie chcę nikomu zarzucać ze jego teorię są złe, ale czytałem badanie na ten temat i wynikiem było że węglowodany nie przyśpieszają wchłaniania kreatyny tak drastycznie jak to wszyscy opowiadają, podobnie jest z tauryna która jest nie raz dodawana do składu Kreatyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Fajnie, że napisałeś o tym, to będę mógł się w to zagłębić, więc aktualnie zamrażam moją teorię o kreatynie z carbem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi