Bukolcik Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam. Wrzuciłem program Armstronga głównie z tego powodu że mam pytanie, które mnie trapi na jego temat. Otóż chodzi o to że zacząłem w ostatnim tygodniu robić ten trening ponieważ wiedziałem że nie będę miał czasu na normalny trening a ten jest mniej wymagający pod względem zabierającego czasu. Co za tym idzie? Chciałbym kontynuować wykonywanie programu Armstronga ale nie wiem czy powinienem wykonywać w tygodniu jeszcze normalny trening. Mój trening to prawie dwu godzinny, ostry trening całego ciała łącznie z brzuchem i nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Właśnie jedyny minus takich rutyn jest to, że nie można ich łączyć z innymi ćwiczeniami. Tak jak napisałem w tamtym temacie, że mogę przetestować, ale dopiero po ukończeniu swojego cyklu. ;D Gdyby te treningi były jeszcze delikatne, to może i wcisnęło by się je gdzieś. Ale skoro mówisz, że Twoje treningi są intensywne, to odpada. ćwiczenie np tej rutyny z normalnymi ćwiczeniami, powoduje kolizję w całej rutynie. Reasumując musisz wybierać, albo jedno, albo drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi