KusariGama Napisano 10 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć jestem Krzysiek i mam 19 lat i jestem z Pło?ska Od 2 lat trenuje boks a od 6 klasy podstawówki regularnie się ruszam: robię pompki, podciągania i trochę siłowni, aeroby różne treningi ogólnorozwojowe Teraz chciał bym spróbować swoich sił w street workoucie łącząc to ze sztukami walki Zajrzałem na stronę gdyż chcę się bardziej wgłębić w tą sztukę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witaj, życzę powodzenia w tym co chcesz osiągnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witaj, masz tu wszystko co niezbędne do dobrego startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KusariGama Napisano 11 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dziękuje, właśnie przeglądam stronkę i widzę wile ciekawych artykułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 11 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witaj na pokładzie. Poczytaj trochę i zacznij swoją przygodę z SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 11 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witaj w rodzinie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi