WoJaK Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Siema wszystkim, zaczynam ćwiczyć SW żeby poprawić ogólną kondycje ciała a czuję że ten rodzaj ćwicze? odpowiada mi bardziej niż siłownia Chciałbym się dostać do WSO we Wrocławiu lub Gdyni. Pozdro wszystkim! Sukcesów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Dobrze trafiłeś Z nami na pewno się dostaniesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoJaK Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 hehe Oby! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planu Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Sam sie przekonasz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted October 15, 2013 Administrator Report Share Posted October 15, 2013 Witaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Siema :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoJaK Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Ktoś z obecnych może jest w szkole wojskowej ? (oficerskiej) albo zamierza się tam wybrać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszg Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 ja chce do deblina. niedawno bylem tam na takim jakby obozie i jest dobra szkola ale trudno sie dostac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoJaK Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 Powietrzna :D Opowiedz coś więcej, wiesz jak wygląda tam dzie?? Jak trening? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Mój chłopak chciał się dostać ponad dwa lata temu do WAT-u. Na informatykę bodajże. Dużo ćwiczył, jego sprawność fizyczną ja oceniam na bdb. Podczas rekrutacji musiał wpłacić 100zł i porobić miliony bada?. Nie wiem, czy lekarze mieli umowy z WATem czy co, ale wiesz dlaczego go nie przyjęli? xD Bo ma utraconą zdolność żucia w 7% - gdzie ma wszystkie zęby i 0 próchnicy oraz to, że w dzieci?stwie miał astmę. I na którymś oku niby +1 a widzi idealnie i u innego okulisty miał wzrok wzorowy ;/ Stówa i nerwy przepadły, a dostał kat.A. Spełnia się teraz na PWr na informatyce i cieszy się, że jest na tym kierunku już trzeci rok, a nie setki kilometrów dalej w Warszawie :D A tak palił się na samą myśl o wacie, cieszyłam się razem z nim, stało się inaczej :D Bardzo ciężko się dostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ixson Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Jesteśmy z Tobą! Ile jest miejsc na jednego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypu Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Ja obecnie studiuję w WAT, aktualnie siódmy semestr zacząłem. Co do bada?, zależy po prostu od regionu, u nas cięli ostro na psychotechnicznych (w Opolu miałem robione), a na zdrowotnych (Poliklinika we Wro) byli szczegółowi, ale tylko pod niektórymi względami mocno się czepiali. Do Dęblina (na lotnika) albo do Gdyni (łodzie podwodne, płetwonurkowie) nie masz po co nawet składać papierów jeśli chociaż jedną plombę w życiu miałeś, taka specyfika pracy przy dużych przeciążeniach lub zmianach ciśnie?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts