MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Tak jak wcześniej obiecałem, tak dzisiaj umieszczam krótką notkę o AJ'u, człowieku o wielu talentach, lub jak kto woli wielkiej pracowitości. Czym przykuł najbardziej moją uwagę? Wytrwałością i olbrzymim entuzjazmem, wkładając w każde powtórzenie serce oraz emanując sporą radością. Omawiany gracz nie boi się wyzwać, dzięki czemu możemy podziwiać podjęcie "próby komandosa". Oczywiście każde ćeiczenie wykonywał z kamizelką obciążeniową, choć nie jest wymagana przy testach sprawnościowych, dla służb specjalnych. Poziomem merytorycznym wybija się ponad przeciętne standardy. Nienaganna eksplozywność, potężna siła i sprawność ogólna. Tutaj trenuje akurat plecy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Wysoki on chyba jest nie? Nie wiesz ile ma wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 192cm przy 100kg wagi, o ile nie robił redukcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 O ja kawał chłopa Widzę że dobre źródło wiedzy z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Wszystkiego nie wiem:D. Ale mam na szczęście rozbudzoną ciekawość i dociekliwość:D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No i świetnie przysłuży się to, im więcej wiedzy zdobywasz tym masz łatwiej ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Bylebym nie przekombinował i trafiał tylko na pewne źródła wiedzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 A no właśnie w dzisiejszych czasach w epoce internetu i samych znawców to nie problem wpaść w źródła które mijają się z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Ale jeśli coś się wszędzie powtarza lub autorytet, który osiągnął sukces, przypomina co chwilę by np. Katować podstawy, albo porzucić strefę komfortu, co w sam testowałem i się sprawdza doskonale nie tylko w sporcie, to coś w tym jest:D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zgadza się ja też bardzo szanuję opinie innych którzy coś przetestowali na sobie i to działa. To jest bardzo pomocne gdyż wiadomo że skoro coś na kogoś działa to jest szansa że na nas też zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Aczkolwiek warto też słuchać swojej intuicji i postępować według swojego sumienia:). Dobrze jest też tak jak Arnold ustalać własne zasady, by stać się ponadprzeciętnym:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Też prawda, dobrze badać siebie swoje możliwości jak i swój organizm żeby robić wszystko jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi