MalikFreeman Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Przyjmuję, że zdobywanie wiedzy i doświadczeń może być rozrywką, dlatego podrzucam ten temat w takim, a nie innym dziale. Tematyka dość niszowa. Nie chce siać tutaj ideologii MGTOW (poprawcie, jeśli walnąłem literówkę), czy RedPill, ale po ostatniej reklamie pewnej firmy, produkującej maszynki do golenia, uznałem, że wymierzono cios w godność mężczyzn. Nie tylko mężczyzn. Przydatna wiedza dla wszystkich, którzy chcą uniknąć patologii i prowadzić zdrowe życie społeczne. Namiastka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Dla osób które się interesują tą tematyką to jest to typowa podstawa więc warto posłuchać żeby się nauczyć lub przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Więcej będzie w książce, którą niebawem wyda:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Super ja też popatrzę sobie u niego inne filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi