WidlaK Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam wszystkich mam na imię Marcin. Mam 15 lat mieszkam niedaleko ¦widnicy woj dolnośląskie interesuje się boksem sam chodziłem jakieś pół roku na treningi .Jeszcze niedawno chodziłem z kumplami na siłownie no i stwierdziłem że to nie dla mnie i teraz chciał bym spróbować swoich sił w SW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 No to super, bardzo dobrze trafiłeś. Witaj w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Cześć, mam nadzieje ze utrzymasz się przy tym postanowieniu bo to naprawdę świetny sport;) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WidlaK Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Spokojnie Motywacja jest bardzo dobra wiec nie ma obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 siemanko siłka w Twoim wieku to samobójstwo stawów. Dobrze, że postanowiłeś trenować ciałem. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Siemano! Ciężkich treningów! Remember "No pain, no gain" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Siema! życzymy dobrych wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi