paczka99 Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jestem paczka99. Mam 16 lat. Pochodzę z Gliwic. Regularnie chodzę na siłownię ale od niedawna trenuje SW. To chyba tyle :-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mogles dodac cos jeszcze :D ale witamy w naszych szeregach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Może się wstydzi?:D Nie no żart, miło poznać! Jak długo chodzisz na siłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Skoro ma 16 lat to stawiam od pol roku, max roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Możliwe, ale są tacy, którzy chodzą już na siłkę, a nawet porządnej mutacji nie mieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witaj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Siema:) życzę szybkich efektów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka99 Napisano 26 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ixson napisał(a): Możliwe, ale są tacy, którzy chodzą już na siłkę, a nawet porządnej mutacji nie mieli;) Chodzę od kwietnia zeszłego roku, a o moją mutację się nie martw :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie martwię, bo wiem, że na tym forum są dojrzali ludzie, którzy już trochę siedzą w tym temacie;) Na szczęście poziom jest naprawdę wysoki i miejmy nadzieję, że się tak utrzyma. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witaj w ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi